Velkommen til mellemtrinnet

Læs mere

Hvem er vi?

 

Folmer Mikkelsen

Lærer og tovholder i mellemtrinsteam 

 

Vicki Malmer

Lærer i mellemtrinsteam 

Jeg er vild med mellemtrinsalderen. Her udvikles selvstændighed og identitet i et interessant samspil med klassen. Jeg underviser i dansk, engelsk, allehånde/hjemkundskab, idræt, fag på tværs og filosofi. Jeg har undervist siden jeg blev uddannet som lærer i 2002. Jeg bor i Vester Åby med min mand Peter og mine 2 drenge Sofus og Marius. Jeg elsker at dyrke yoga, være aktiv med min familie på mountainbike og ski/snowboard. Jeg har rejst meget i verden, og elsker at fortælle om kulturelle forskelle og ligheder, og om personlige oplevelser fra mine rejser.

 

Jens Hell Petersen

Lærer i mellemtrinsteamet og musikskolen 

Mit navn er Jens, og jeg er klasselærer i mellemtrinnet. Jeg underviser i dansk, matematik, tysk og idræt. Man kan dog også møde mig om eftermiddagen i musikskolen. Her har jeg bl.a. sammenspil, samt soloundervisning på klaver, trommer og guitar. Når jeg ikke går i skole, har jeg gang i en masse sjove projekter hjemme i Ulbølle, hvor jeg bor sammen med min kone Pia, og vores tre dejlige børn, Bjørk, Sylvester og Bastian.

 

Julie Boye Kørner

 

Kristoffer Bjørn

Lærer i matematik, Idræt og gaia

Jeg bor på Tåsinge med kæreste og to børn.

Jeg brugt meget af min tid i gymnastikkens tegn og har oplevet verden gennem gymnastik, frivillighed og praksisfællesskaber. Derfor er det også vigtigt for mig at skabe rum til dannelse, medskabelse og fællesskab. Jeg glæder mig til at være en del af en skole, hvor der er højt til loftet og plads til alle.

Louise Caroline Lund Andersen

 

 

Skriv til os

Kontakt oplysninger

Adresse:

Nyvej 7
5762 , Vester Skerninge

Se alle vores kontakter