Velkommen til mellemtrinnet

Hvem er vi?

Vicki Malmer

Lærer og tovholder i mellemtrinsteam

Jeg er vild med mellemtrinsalderen. Her udvikles selvstændighed og identitet i et interessant samspil med klassen. Jeg underviser i dansk, engelsk, allehånde/hjemkundskab, idræt, fag på tværs og filosofi. Jeg har undervist siden jeg blev uddannet som lærer i 2002. Jeg bor i Vester Åby med min mand Peter og mine 2 drenge Sofus og Marius. Jeg elsker at dyrke yoga, være aktiv med min familie på mountainbike og ski/snowboard. Jeg har rejst meget i verden, og elsker at fortælle om kulturelle forskelle og ligheder, og om personlige oplevelser fra mine rejser.

Jens Hell Petersen

Lærer i mellemtrinsteamet og musikskolen

Mit navn er Jens, og jeg er klasselærer i mellemtrinnet. Jeg underviser i dansk, matematik, tysk og idræt. Man kan dog også møde mig om eftermiddagen i musikskolen. Her har jeg bl.a. sammenspil, samt soloundervisning på klaver, trommer og guitar. Når jeg ikke går i skole, har jeg gang i en masse sjove projekter hjemme i Ulbølle, hvor jeg bor sammen med min kone Pia, og vores tre dejlige børn, Bjørk, Sylvester og Bastian.

Louise Hviid Caspersen

Lærer i mellemtrinsteamet og musikskolen

Jeg er en af skolens musiklærere, og ses derfor ofte med et instrument i hånden, blandt andet til morgensamling hvor jeg tit spiller til. Derudover er jeg dansklærer og idrætslærer. Musik fylder meget i mit skema med blandt andet kor, musikskole og obligatorisk musik, men musik er også en stor del af mit private liv, hvor jeg spiller folkemusik, skriver sange og går til kor.  Jeg er 33 år og bor i Svendborg i et dejligt hus med en skov i baghaven. Her bor jeg med min mand Stig, vores lille søn Anker og nu og da hans tre børn Nanna, Sille og Frede.

Claire Astley

Lærer i mellemtrinsteamet

Jeg underviser i engelsk, matematik, gaia og allehånde på mellemtrinnet. Jeg har undervist i næsten 20 år i disse fag, og elsker at undersøge vores verden sammen med eleverne. Jeg er halv engelsk- halv dansk, men har boet i Danmark, på landet med mine mange børn og dyr, de sidste 20 år.