Godt at vide...

Læs mere

Godt at vide...

Legeaftaler

Det er en god idé, at lave legeaftaler hjemme hos hinanden en gang imellem. Det udbygger børnenes indbyrdes kendskab og de kommer tættere ind på livet af hinanden.

Hvis legeaftalerne skal laves i Farveladetiden, er det tilladt at låne vores telefon.

Vi har erfaret, at det er vigtigt, at vi bruger ressourcer på at hjælpe med til, at der laves legeaftaler - dels får børnene besøgt hinanden og dels giver det anledning til nogle gode snakkes med børnene og familierne. 

Legeaftaler kan også være et middel til at nærme sig børn, man ikke umiddelbart søger i skole-/Farveladetid.

Ture
To – tre gange hvert halvår drager hele Farveladen på tur ud i den fynske natur. Det kan f.eks. være Nørresø rundt, øhavsti-ruten langs vandet, naturlegepladsen i Svanninge. Det er vigtigt at komme væk fra skolen en gang imellem, for her blandes  dagligdagens roller på en ny måde, og det åbner mulighed for nye kontakter: bare at gå og snakke med en, man ikke plejer at snakke med - det kunne jo være man fandt en ny ven! Vi opfordrer til at alle børn deltager i disse ture.

Ny inspiration - på kurser og Pædagogiske dage

Vi vægter højt, at vi også selv bliver ”tanket op” på diverse kurser, ligesom vi sammen med skolens øvrige personale holder 2 -3 pædagogiske dage hvert år. På disse dage er det frivillige blandt forældrene, der passer Farveladen. Hver uge holder vi fast et møde i Farveladen.

Skriv til os

Kontakt oplysninger

Adresse:

Nyvej 7
5762 , Vester Skerninge

Se alle vores kontakter