Anderledes uger på mellemtrinnet

Læs mere

Anderledes uger på mellemtrinnet

 

På mellemtrinnet forekommer i løbet af året flere forskellige emneuger.

Foruden juleemneuge, teater og lejrskole, som ofte bliver afholdt sammen med resten af skolen, har vi hvert efterår en emneuge, der kan stikke i alle retninger. I de forgange år har vi bla. arbejdet med drømme, men også været en hel uge på Harry Potters ‘Hogwarts’, lavet rollespil i en skov, rejst rundt og besøgt et par udvalgte lande (med ‘fly’), og meget andet. Eleverne har mødt op udklædte og med stort engagement og indlevelse gjort ugen til en stor oplevelse.

Inden for de seneste år er en ny tradition skabt på mellemtrinnet. 6. klasse drager hvert forår af sted sydpå, hvor der laves udveksling med en tysk venskabsklasse. Eleverne bliver indlogeret privat og mødes hver dag i skolen. Det har foreløbig været en stor succes og en meget berigende oplevelse for eleverne. 

Noget af det første, vi gør i starten af et nyt skoleår, er at tage på introtur - bare os fra mellemtrinnet. Så vandrer vi sammen af sted ud over stubmarkerne, ned forbi Fjællebroen og hen til det gamle Sanatorium, hvor vi sætter telte op, hygger, spiller, svømmer - og slutteligt, inden puttetid, leger vores fantastiske smuglerløb.  Næste dag pakker vi sammen og går turen hjemad til skolen. Vi er kommet lidt tættere på hinanden, end vi var før.

Skriv til os

Kontakt oplysninger

Adresse:

Nyvej 7
5762 , Vester Skerninge

Se alle vores kontakter