Alexander 4. kl.
*** Grøn Skole ***
oprettet: 7-12-2016
På torsdag den 8. dec. kl. 11.30 kommer Svendborgs borgmester Lars Erik Hornemann til Vester Skerninge Friskole for at overlevere det grønne flag til os. Det er en flot milepæl, at vi nu også formelt er en Grønt Flag Grøn Skole.
Det markerer vi alle udenfor ved flagstangen med festlige sange og ord til lejligheden. Alle er velkomne, når Kamma og Louie fra børnehaveklassen og 'Det lille Miljøråd' sender det grønne flag til tops.
Grønne hilsner fra miljørådet på Vester Skerninge Friskole

JULEUGE
oprettet: 30-11-2016
Hele denne uge - uge 48 - står den på jul, og torsdag er der "Jul i Den gamle Friskole" med start kl. 16:59

Glæd jer!
oprettet: 14-11-2016
I uge 46 & 47 er der teater i overbygningen. Eleverne laver ALT selv. Tekster, scene, lyd, lys, musik, rekvisitter o.s.v. Det overordnede emne er: DEL Hvad det munder ud i kan man se onsdag og torsdag i uge 47 hvor der er forestillinger.

Udveksling
oprettet: 4-11-2016
Søndag d. 6. november drager 10 elever og 2 lærere til Tyskland. Det er første møde i et nyt ERASMUS-udvekslingsprogram "Something for Nothing" hvor elever fra 5 skoler i Tyrkiet, Italien, Holland, Tyskland og Danmark skal arbejde med "socialt entrepreneurship"

Kom til Åben Skole

oprettet: 31-10-2016

SÅ er vi klar :-)
oprettet: 9-8-2016
Som I kan se her glæder vi os allesammen til at se elever og forældre igen!

Omsdag d. 10. august møder 2. til 9. klasse kl. 8:10 til kl. 9:30
Børnehaveklassen og 1. klasse møder kl. 10:00

NYT *** Miljøråd *** NYT
oprettet: 11-4-2016
I starten af 2016 valgte Vester Skerninge Friskole at lave et Miljøråd. Det består af 1-2 elever fra 4. til 8. Klasse samt skolens ledelse og pedellen. I Miljørådet holdes der møder om skolens fremtid, og hvad der kan gøres for at blive grønnere. Vores mål er at få grønt flag på Friskolen. Indtil videre har vi aftalt at få nye skraldespande der skal sørge for bedre sortering af organisk, rest og papir. Vi vil fokusere på emnet affald, og hele skolen skal i april måned ud at samle skrald i naturen. Vi vil gerne nå at blive meget bedre til at sortere vores affald inden vi skal på sommerferie. Miljørådet vil gøre deres bedste for at skolen skal blive så grøn som muligt.
billede

På miljørådets vegne, Frida og Alma 6. klasse.

Om rullebillederne
oprettet: 16-3-2016
Elever fra mellemtrinnet har været en tur på månen og kigget ned på vores skønne planet

Nyt på hjemmesiden
oprettet: 30-11-2015
Bestyrelsen har lagt en side ind om Forældrerådet

Teater i overbygningen
oprettet: 25-11-2015
Onsdag og torsdag i uge 48 er der teater. 8. & 9. klasse har selv skrevet tekster og musik til forestillingen: Veje

oprettet: 15-6-2015
Læs det friske nyhedsbrev - netop udsendt.
KLIK HER

9. klasse tilbage fra DE VARME LANDE

oprettet: 13-3-2015
Marokko i marts måned, hvor foråret har sat ind! Er der noget bedre sted at være sammen med sin klassekammerater og deres søde lærere!!

Endnu engang har Marokkoturen for 9. klasse overgået sig selv i kultur- og naturoplevelser, og alle er vendt solbrune hjem med en fornyet overbevisning om, at verden er ikke så tosset et sted at bevæge sig ud i.

SE BILLEDER PÅ SKOLENS FACEBOOK-SIDE (link til ventre - kræver ikke login) eller i billedkolonnen her til venstre.

150 års jubilæum

oprettet: 24-2-2015

I år fylder skolen 150 år,og det skal fejres

:-)

Det foregår den 8. & 9. maj
Se invitationen her

Første Jubilæumsgave

oprettet: 19-2-2015
Folkedanserundervisning for alle indskolingsbørn samt andre interesserede hver onsdag 14:45-15:45 frem til skolens 150års jubilæum d.8.-9.maj. Karen Rasmussen står for undervisningen, og har tilmed sørget for rigtige dragter samt spillemandsorkester.
Tak, Karen :-)

EDIT-24 konkurrence
oprettet: 17-2-2015
Konkurrencen er udskrevet af Svendborg Kommune, og vores 5.+6.klasse deltog hver med to film. 24 klasser deltog med i alt 80 film, hvoraf både vores 5. og 6.kl.´s flotte film blev nomineret til deres årgangs bedste - og 5.kl. vandt i deres aldersgruppe. Se billeder fra præmieoverraskelsen i billedkolonnen til venstre.

Klik på Hjertestenen, og læs
Brochure om vores visioner og værdier mv.

Hjertesten

Dannelse med appetit på
liv & læring

Er DU også glad for at gå i skole?

Det er bedst at trække samme vej