MY 5. kl
SÅ er vi klar :-)
oprettet: 9-8-2016
Som I kan se her glæder vi os allesammen til at se elever og forældre igen!

Omsdag d. 10. august møder 2. til 9. klasse kl. 8:10 til kl. 9:30
Børnehaveklassen og 1. klasse møder kl. 10:00

NYT *** Miljøråd *** NYT
oprettet: 11-4-2016
I starten af 2016 valgte Vester Skerninge Friskole at lave et Miljøråd. Det består af 1-2 elever fra 4. til 8. Klasse samt skolens ledelse og pedellen. I Miljørådet holdes der møder om skolens fremtid, og hvad der kan gøres for at blive grønnere. Vores mål er at få grønt flag på Friskolen. Indtil videre har vi aftalt at få nye skraldespande der skal sørge for bedre sortering af organisk, rest og papir. Vi vil fokusere på emnet affald, og hele skolen skal i april måned ud at samle skrald i naturen. Vi vil gerne nå at blive meget bedre til at sortere vores affald inden vi skal på sommerferie. Miljørådet vil gøre deres bedste for at skolen skal blive så grøn som muligt.
billede

På miljørådets vegne, Frida og Alma 6. klasse.

Om rullebillederne
oprettet: 16-3-2016
Elever fra mellemtrinnet har været en tur på månen og kigget ned på vores skønne planet

Nyt på hjemmesiden
oprettet: 30-11-2015
Bestyrelsen har lagt en side ind om Forældrerådet
Læs mere her

Teater i overbygningen
oprettet: 25-11-2015
Onsdag og torsdag i uge 48 er der teater. 8. & 9. klasse har selv skrevet tekster og musik til forestillingen: Veje

Nyhedsbrev
oprettet: 15-6-2015
Læs det friske nyhedsbrev - netop udsendt.
KLIK HER


9. klasse tilbage fra DE VARME LANDE

oprettet: 13-3-2015
Marokko i marts måned, hvor foråret har sat ind! Er der noget bedre sted at være sammen med sin klassekammerater og deres søde lærere!!

Endnu engang har Marokkoturen for 9. klasse overgået sig selv i kultur- og naturoplevelser, og alle er vendt solbrune hjem med en fornyet overbevisning om, at verden er ikke så tosset et sted at bevæge sig ud i.

SE BILLEDER PÅ SKOLENS FACEBOOK-SIDE (link til ventre - kræver ikke login) eller i billedkolonnen her til venstre.


150 års jubilæum

oprettet: 24-2-2015I år fylder skolen 150 år,og det skal fejres

:-)

Det foregår den 8. & 9. maj
Se invitationen herFørste Jubilæumsgave

oprettet: 19-2-2015
Folkedanserundervisning for alle indskolingsbørn samt andre interesserede hver onsdag 14:45-15:45 frem til skolens 150års jubilæum d.8.-9.maj. Karen Rasmussen står for undervisningen, og har tilmed sørget for rigtige dragter samt spillemandsorkester.
Tak, Karen :-)


EDIT-24 konkurrence
oprettet: 17-2-2015
Konkurrencen er udskrevet af Svendborg Kommune, og vores 5.+6.klasse deltog hver med to film. 24 klasser deltog med i alt 80 film, hvoraf både vores 5. og 6.kl.´s flotte film blev nomineret til deres årgangs bedste - og 5.kl. vandt i deres aldersgruppe. Se billeder fra præmieoverraskelsen i billedkolonnen til venstre.


Nyhedsbrev

oprettet: 11-12-2014
Læs seneste nyt fra skolelederen2 x 1. præmie - IGEN!!

oprettet: 11-12-2014

Det er næsten ikke til at tro det, men det er sandt: Både 7. og 8. klasse har IGEN vundet konkurrencen ’Nyhedsugen’ - denne gang under teamaet MOD. De har vundet i hver deres alderskategori, og 7. klasse har opnået den højeste score nogensinde i aviskonkurrencen. 40 klasser fra hele Syd- og Midtfyn har deltaget. Det er også første gang i konkurrencens historie, at en skole er løbet med begge 1. præmier to år i træk.

Det fik vi fortalt af chefredaktør, Troels Mylenberg, som til stor overraskelse for eleverne dukkede op i morgensangslokalet i dag sammen med en journalist og en fotograf. Troels mener, at der må være ”noget i grundvandet herude i Vester Skerninge, da Vester Skerninge Friskole har vundet 16 gange inden for de sidste 14 år”.

STORT TILLYKKE TIL 7. OG 8. KLASSE.
8.KL: Qrage
7.KL: MOD-VILJE
ÅBEN SKOLE - IKKE TO SKOLER ER ENS

oprettet: 29-10-2014

Torsdag den 6/11 kl. 16-19 holder Vester Skerninge Friskole Åben Skole, hvor alle interesserede er meget velkomne til mærke, se, høre, dufte og opleve vores skole. Mød elever, forældre og ansatte og snak skole med os. Åben Skole er et landsdækkende grundskolearrangement. Vel mødt
Link til pdf med mere information "læs mere her"

Besøg fra Marokko
oprettet: 24-8-2014
ENDELIG! Efter 6 år, hvor 9. klasserne fra Vester Skerninge Friskole har besøgt Marokko og nydt det værtsskab, deres jævnaldrende har lavet, så kommer en gruppe på 28 elever fra Agadir til Sydfyn. Ryslinge Efterskole, Ryslinge Friskole og Vester Skerninge Friskole har lavet et program, hvor gæsterne vil opleve dansk kultur og natur og forhåbentlig vil få en oplevelse for livet! Vi glæder os rigtig, rigtig meget!!!


Emneuge

oprettet: 16-6-2014
I denne uge summer skolen af aktivitet.
Bh-kl - 7. kl. er i fuld gang med at forberede musikfestival torsdag d. 19. - hvor der kommer gæster og bands fra både Ollerup og Ryslinge.
Der skal laves scene, forberedes boder og aktiviteter og så videre.

Klik på Hjertestenen, og læs
Brochure om vores visioner og værdier mv.

Hjertesten

Dannelse med appetit på
liv & læring
 
 Er DU også glad for at gå i skole?

Det er bedst at trække samme vej